Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.02.2018

На Львівщині судитимуть чоловіка за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тяжкі тілесні ушкодження та за умисне невиконання рішення суду

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 32-річного мешканця м. Львова, який підозрювався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), ч.1 ст.382 (невиконання судового рішення) КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що минулоріч у жовтні, рішенням Сихівського районного суду м. Львова, вказаного чоловіка за керування автомобілем у стані сп’яніння, позбавлено права керування транспортними засобами на 3 роки.

Проте, незважаючи на наявність такого рішення суду, зловмисник повторно перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у листопаді 2017 року сів за кермо автомобіля марки «ВАЗ 210990-20» та неподалік с. Пасіки-Зубрицькі Пустомитівського району, порушивши правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення із трьома автомобілями.

Внаслідок вказаної дорожньо-транспортної пригоди у пасажирки одного із автомобілів настало переривання вагітності.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Пустомитівського районного суду для розгляду по суті.

Довідково: за скоєне правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

 

 

кількість переглядів: 2091