Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.08.2018

Завдяки скоординованим діям правоохоронців викрито та припинено діяльність з незаконного виготовлення, зберігання та збуту алкогольних напоїв

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Львівській області завершено досудове розслідування у кримінальному проваджені за фактом незаконного виготовлення з метою збуту, зберігання з цією ж метою та збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів (алкогольних напоїв).

Слідчими встановлено, що громадянин одного із районних центрів Львівської області за місцем свого проживання організував незаконне виготовлення та подальшу реалізацію незаконно виготовлених підакцизних товарів.

Так, за результатом проведення досудового розслідування вилучено майже 5 тисяч літрів підробленої спиртовмісної рідини, частково розлитої в пляшки з етикетками різних торгових марок.

Обвинувальний акт стосовно зловмисника за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 199, ч. 1 ст. 204 КК України, передано до суду для розгляду по суті.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

 

 

 

 

 

кількість переглядів: 1819