Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.09.2018

Директору атестаційного центру, який отримав 400 доларів США неправомірної вигоди, обрали запобіжний захід у Львові

Учора, 27 вересня, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, працівниками поліції повідомлено про підозру директору Львівського регіонального виробничо-навчального атестаційного центру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368-3 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вчинення дій або бездіяльність з використанням наданих їх повноважень в інтересах того,хто пропонує, обіцяє чи надає таку вигоду, або в інтересах третьої особи).

Встановлено, що 63-річний підозрюваний організував видачу неправдивих свідоцтв про проходження навчання, що дають особі право на проведення робіт із підвищеною небезпекою.

Чоловіка затримано у порядку ст.208 КПК України безпосередньо під час одержання 400 доларів США неправомірної вигоди.

Крім цього, Галицьким районним судом м. Львова порушнику обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту та відсторонено від посади.

Досудове розслідування триває.

Довідково: санкція вказаної статті до 3 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 2 років.

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

 

 

 

кількість переглядів: 2092