Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.11.2018

На Самбірщині правоохоронці, місцева влада та керівники «Галсільлісу» обговорили стан протидії незаконним рубкам дерев на території району

У п’ятницю, 23 листопада 2018 року, у Самбірській місцевій прокуратурі проведено міжвідомчу нараду, на якій обговорено стан виявлення фактів незаконних рубок дерев на території Старосамбірського району, притягнення винних осіб до відповідальності.

Йдеться, зокрема, про злочини, вчинені у лісовому фонді, ввіреному Старосамбірському ДЛГП «Галсільліс».

Так, у нараді взяли участі керівники правоохоронних відомств, органів державної влади Старосамбірського району та керівники ОСК ЛГП «Галсільліс» та Старосамбірського ДЛГП «Галсільліс», а також представники контролюючих органів.

Керівник Самбірської місцевої прокуратури Євген Заходило зазначив, що упродовж листопада цього року у засобах масової інформації набули широкого розголосу повідомлення про самовільні рубки дерев на території Старосамбірського району.

«Такі інформації стали підставою для внесення відомостей в ЄРДР. Зареєстровано три кримінальних провадження, передбачених ч.1 ст.246 КК України (незаконна порубка лісу), а також проводиться розслідування фактів службової недбалості працівниками Старосамбірського ДЛГП «Галсільліс» (ч.1 ст. 367 КК України)», – додав керівник місцевої прокуратури.

За результатом проведеної наради розроблено комплекс спільних заходів, спрямованих на виявлення та притягнення винних осіб до відповідальності.

Також ініційовано проведення ревізії у всіх лісництвах вказаного підприємства, з метою виявлення фатів самовільних рубок на території вказаного лісового фонду.

 

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 1556