Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.06.2019

Львівська прокуратура налагоджувала співпрацю із колегами з Польщі на міжнародній конференції

Цьогоріч, 24 червня, у Польщі, з ініціативи Регіональної прокуратури в місті Жешуві, відбувся міжнародний круглий стіл на тему взаємної співпраці у кримінальних провадженнях між місцевою прокуратурою та Львівщини.

У заході взяли участь представники компетентних органів Республіки Польща, зокрема, керівник Регіональної прокуратури в місті Жешуві Єжи Дибус, начальник управління економіки Гжегож Заранський, заступники та представники Окружних прокуратур Жешува, Тарнобжегу, Кросно, Перемишля та Підкарпатського відділення Департаменту з питань організованої злочинності в Жешуві.

Прокуратуру Львівської області представляли заступник прокурора області Галина Борейко та начальник відділу міжнародного співробітництва Любов Букаловська.

Під час круглого столу обговорено проблемні питання, які виникають під час надання міжнародної правової допомоги у кримінальних провадженнях, а це у свою чергу сприятиме подальшій конструктивній співпраці між державами.

Підбиваючи підсумки зустрічі, сторони відзначили високий професійний рівень надання міжнародної правової допомоги обома державами, її конструктивний характер та висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 1695