Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.12.2020

У Львівській обласній прокуратурі пройшло два семінари

У Львівській обласній прокуратурі у режимі відеозв’язку пройшов науково-методичний семінар-тренінг на тему «Методика виявлення злочинів та розслідування кримінальних  проваджень у сфері державної та комунальної власності».

 

Під час семінару, для підвищення професійного рівня слідчих та прокурорів, учасники обговорювали питання: боротьба з рейдерством, порядок доступу до Єдиних державних реєстрів, держателями яких є Міністерство юстиції України, проблемні аспекти розслідування та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях, судові експертизи, відшкодування збитків, спричинених злочинами, заходи представницького характеру для усунення порушень та судова практика у кримінальних та цивільних справах.

 

Також було проведено семінар на тему «Організація роботи зі збору та фіксації речових доказів на місці події у злочинах проти життя та типові помилки при проведенні першочергових слідчих дій».

 

У ході семінарського заняття, проведеного в режимі відеоконференції, відбулося обговорення проблемних питань, що виникають під час проведення досудового розслідування у кримінальних провадженнях, щодо злочинів проти життя.

 

Пресслужба Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1055