Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.05.2021

Вбивство на Драгоманова: підозрюваного взяли під варту

Суд задоволив клопотання Галицької окружної прокуратури про обрання 58-річному львів’янину, якого підозрюють в умисному вбивстві (ч.1 ст.115 КК України), запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Встановлено, що 10 травня 2021 року близько 12 години дня, знаходячись у квартирі на вулиці Драгоманова ( місто Львів), підозрюваний під час спільного розпивання алкоголю із 67-річним товаришем вчинив бійку. В ході якої фігурант взяв кухонний ніж та наніс ним 4 удари у черевну порожнину потерпілого. Після цього, щоб довести задумане до кінця, він взяв кухонний молоток для відбивання м`яса та наніс 6 ударів в обличчя жертви, чим спричинив множинні різані та рубані рани голови з ушкодженням кісток черепа та головного мозку, що призвели до смерті останнього.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СВ Львівського районного управління поліції ГУ НП у Львівській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

 

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Львівської обласної прокуратури

 

 

 

кількість переглядів: 1339