Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.09.2021

На Львівщині під час сварки тесть напав на зятя з кухонним ножем

За процесуального керівництво Жовківської окружної прокуратури повідомлено про підозру 56-річному чоловікові за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень (ч.1 ст.121 КК України).

За даними слідства, 1 вересня близько 01.00 год чоловік прийшов у будинок, де проживають його дружина з донькою та її чоловіком, з метою забрати деякі особисті речі. Тоді між підозрюваним та його зятем виник словесний конфлікт, у ході якого фігурант наніс останньому кухонним ножем декілька ударів у живіт та плече. Потерпілого з отриманими травмами госпіталізовано у хірургічне відділення районної лікарні.

Зазначимо, що станом на сьогодні відносно підозрюваного у суді перебуває кримінальне провадження за фактом вчинення домашнього насильства стосовно дружини (ч.1 ст.126-1 КК України).

Наразі тривають слідчі дії, прокурорами скеровано до суду клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими СВ відділення поліції №1 Львівського районного управління поліції №1 ГУ НП у Львівській області.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

 

 

 

кількість переглядів: 1333