Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.06.2022

Розтрата бюджетних коштів на понад 280 тис грн під час будівництва амбулаторії на Львівщині – підозрюють колишнього посадовця облдержадміністрації

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру колишньому тимчасово виконувачу обов’язків начальника управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації за заволодіння бюджетними коштами (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Встановлено, що посадовець, не забезпечивши попередньої перевірки повноти виконання робіт суб’єктом господарювання по об’єкту «Будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини» в одному з районів Львівської області у квітні 2020 року, вчинив умисні дій щодо оплати завищеної вартості таких робіт. Таким чином було розтрачено бюджетні кошти в сумі 283 тис грн.

Наразі тривають слідчі дії. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції Львівської області, за матеріалами УСБУ у Львівській області. 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1523