Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.06.2022

За розпусні дії щодо дитини уродженець Яворівщини постане перед судом

Прокурорами Франківської окружної прокуратури міста Львова скеровано до суду обвинувальний акт щодо обвинувачення 45-річного уродженця Яворівського району за фактом виготовлення дитячої порнографії та вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи (ч.ч. 3, 4 ст. 301-1, ч. 2 ст. 156 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що протягом січня-лютого цього року обвинувачений, перебуваючи в приміщенні квартири своєї знайомої у м. Львові, скориставшись відсутністю дорослих сторонніх осіб поблизу, фотографував малолітню особу у відверто сексуальній поведінці із оголенням, що належить до дитячої порнографії.

Крім цього, обвинувачений протягом цього ж період часу систематично вчиняв відносно останньої розпусні дії, а також фото- та відео-фіксації оголених статевих органів потерпілої.

Досудове розслідування здійснювали СВ відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 ГУ НП у Львівській області спільно з співробітниками управління протидії кіберзлочинам у Львівській області.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її' вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 306