Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.08.2022

Намагався видати за запасного водія – на Львівщині судитимуть чоловіка за незаконне переправлення особи через державний кордон

Прокурори Яворівської окружної прокуратури завершили досудове розслідування та направили до суду обвинувальний акт стосовно 40-річного жителя Тернопільщини за організацію незаконного переправлення особи через державний кордон України (ч. 1 ст. 332 КК України). 

Слідством встановлено, що у березні 2022 року на одному із пунктів пропуску Львівщини водій автобуса, який здійснює міжнародні пасажирські перевезення, намагався видати 43-річного військовозобов’язаного чоловіка за запасного водія аби сприяти йому у виїзді у Польщу.  При цьому, так званий «запасний водій» не лише не мав права на виїзд за межі території України, а й не мав посвідчення відповідної категорії та, відповідно, права керувати автобусом.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СВ Яворівського РУП ГУ НП у Львівській області.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1262