Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.11.2022

Представники регіонального представництва КМЄС у м.Львові провели робочі зустрічі в окружних прокуратурах Львівської області

Експерти регіонального представництва Консультативної місії Європейського Союзу (КМЄС) у Львові у листопаді 2022 року відвідали Дрогобицьку, Золочівську, Самбірську, Стрийську, Червоноградську та Яворівську окружні прокуратури Львівської області.

У ході робочих зустрічей обговорено ключові проблеми безпеки громади під час війни, локальні виклики та перспективні ініціативи на цьому напрямі.

«Ці візити дають оновлену картину того, як райони справляються з місцевими безпековими проблемами, а також наскільки організована та структурована співпраця органів влади з лютого 2022 року. У кризові часи це важливо для розуміння як владні інституції спілкуються між собою та з громадянами, як приймають важливі рішення та чи продовжується діалог про повсякденні проблеми, які не мають безпосереднього відношення до війни», – зазначив радник КМЄС з питань взаємодії поліції з громадою Ларс Гроенлунд.

Органи прокуратури висловлюють вдячність за такого роду ініціативи та готовність до подальшої співпраці з місією, у тому числі з метою сприяння розвитку «діалогу» з безпеки громад в регіоні.

кількість переглядів: 1187