Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.12.2022

Мешканця Золочівщини підозрюють у багаторічному ґвалтуванні його малолітньої племінниці

За процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури 38-річному жителю Золочівщини повідомлено про підозру у вчиненні зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років (ч. 4 ст. 152 КК України).

За даними слідства, в період зі 2014 по 2019 роки підозрюваний, проживаючи разом зі своєю племінницею, неодноразово ґвалтував дитину. Через свій вік дівчинка не могла чинити опір та боялась розказати близьким про дії дядька.

Після позбавлення матері дівчинки батьківських прав, її було влаштовано до дитячого будинку, проживаючи у якому, дівчинка наважилась розповісти правоохоронцям, що роками зазнавала сексуального насильства у своєму домі.

За клопотанням прокурора, суд обрав підозрюваному найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою без можливості внесення застави.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СВ Золочівського РВП ГУ НП у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1748