Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.12.2022

У Львові на хабарі затримано посадовця ДСНС. ФОТО

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури затримано та повідомлено про підозру головному інспектору одного із відділів управління запобігання надзвичайним ситуаціям та цивільного захисту по Львівській міській територіальній громаді ГУ ДСНС у Львівській області за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, підозрюваний вимагав від представника суб’єкта господарювання неправомірну вигоду за непроведення перевірок пожежної безпеки у точках роздрібної торгівлі, які належать підприємству.

Чоловіка було затримано у порядку ст. 208 КПК України під час одержання 1 200 доларів США.

За клопотання прокурора, суд обрав затриманому запобіжних захід у вигляді тримання під вартою, та відсторонив його від займаної посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється за матеріалами Управління Служби безпеки України у Львівській області.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

 

 

кількість переглядів: 1423