Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.12.2022

Правоохоронці припинили реалізацію контрабандних електронних сигарет - вилучено товару на понад 10 млн грн

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури викрито групу осіб, яка займалась збутом контрабандних підакцизних товарів (ч. 1 ст. 199, ч. 1 ст. 204 КК України).

За даними слідства, троє львів’ян збували контрабандні електронні сигарети через спеціально створений телеграм-канал, а також у місцевих крамницях оптово-роздрібної торгівлі.

Під час проведення ряду обшуків у магазинах та за місцями проживання фігурантів виявили більш як 28 тис електронних сигарет відомої іноземної марки на загальну суму понад 10 млн грн. Також вилучили автомобілі, якими здійснювалось транспортування підакцизних товарів, чорнову бухгалтерію, мобільні телефони, сервери, а також 16 млн грн готівкових коштів, отриманних внаслідок злочинної діяльності та інші речові докази по справі.

За попередніми оцінками, вартість всього вилученого майна становить 30 млн грн.

Слідчі дії тривають, проводяться відповідні експертизи. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру учасникам злочинного угруповання.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють детективи теруправління БЕБ Львівської області, за матеріалами Управління СБУ у Львівській області.

 

кількість переглядів: 350