Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.01.2023

Розтрата 100 тис. грн бюджетних коштів під час ремонту шкільного спортзалу – підозрюється посадовець міськради

За процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури повідомлено про підозру начальнику одного із відділів органу місцевого самоврядування району за фактами розтрати бюджетних коштів в умовах воєнного стану та службового підроблення (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

За даними слідства, один із спортивних залів Золочівського району потребував ремонту підлоги, у зв’язку із суттєвим зносом дерев’яного покриття. З метою закупівлі дошок для проведення ремонтних робіт, було оголошено тендер, за результатами якого підписано договір купівлі-продажу. Однак, постачальником дошки для ремонту поставлені не були.

Незважаючи на це, підозрюваний підписав видаткову накладну про поставку товару у повному обсязі. На підставі вказаного документа постачальнику було безпідставно перераховано понад 100 тис грн. бюджетних коштів.

Слідчі дії тривають.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1019