Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.02.2023

Призначено нового керівника Львівської обласної прокуратури

Заступник Генерального прокурора Антон Войтенко представив колективу Львівської обласної прокуратури нового керівника – Геннадія Демченка. «Новопризначений керівник обласної прокуратури має великий досвід і володіє всіма необхідними знаннями і якостями для виконання поставлених завдань», - наголосив заступник Генпрокурора.

Він підкреслив, що для досягнення результатів на пріоритетних напрямах, визначених Генеральним прокурором, необхідна ефективна і злагоджена робота всіх правоохоронних органів і органів прокуратури.

Окремо акцентовано увагу на важливості боротьби із злочинними проявами, які підривають підвалини економічної безпеки держави.

«В пріоритеті ефективна протидія правопорушенням у бюджетній сфері, тіньовому обігу підакцизних товарів, зловживанням у сфері митного контролю, екологічній сфері, а також боротьба із корупцією. Особлива увага має бути зосереджена на розслідуванні кримінальних правопорушень, пов’язаних із повномасштабним вторгненням РФ на територію України, зокрема злочинів проти основ нацбезпеки», - зазначив Антон Войтенко.

Новопризначений керівник Львівської обласної прокуратури подякував за довіру та запевнив, що докладатиме максимум зусиль для ефективного та результативного виконання покладених на нього завдань.

 

Довідково: Геннадій Демченко в органах прокуратури працює з червня 1995 року, понад 22 роки на керівних посадах. До призначення обіймав посаду начальника управління підтримання державного обвинувачення в суді Офісу Генерального прокурора.

 

кількість переглядів: 2106