Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.03.2023

Повідомлено про підозру трьом особам, які під знаком відомого американського бренду виготовляли фальсифіковану продукцію

Повідомлено про підозру трьом особам, які під знаком відомого американського бренду виготовляли фальсифіковану побутову хімію.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру трьом учасникам організованої групи у незаконному використанні знаку для товарів і послуг(ч. 3 ст. 229 КК України).

За даними слідства упродовж 2021-2022 років діяла організована група, яка під виглядом відомого американського бренду-виробника побутової хімії організувала систематичне виготовлення та реалізацію продукції невідомого походження.

Проаналізувавши, які товари користуються попитом, підозрювані без дозволу правоволодільця, виготовляли побутову хімію та продавали її в упаковках з етикетками відомих торгових марок на території всієї України, у тому числі у Львівській області. Торгівля здійснювалася за цінами, нижчими середньо-ринкових, оптом та у роздріб.

Під час обшуків правоохоронцями вилучено підроблену продукцію, етикетки, тару, принтер для виготовлення етикеток та інші речові докази.

Матеріальні збитки оцінюються в 200 тис грн.

Досудове розслідування здійснюється ТУ БЕБ у Львівській області, за оперативного супроводу УПК у Львівській області ДПК НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 778