Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.03.2023

Виготовив та видав собі паспорт: керівника територіального відділу міграційної служби визнано винним в конфлікті інтересів

Львівським апеляційним судом за участі прокурорів Львівської обласної прокуратури розглянуто апеляційну скаргу особи на рішення суду першої інстанції, яким визнано винним, керівника територіального відділу міграційної служби в порушенні порядку запобігання та врегулювання конфлікту інтересів (ч.ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП).

Прокурорами доведено, що у жовтні 2021 року керівник одного із відділів міграційної служби у Львівській області не повідомив про наявність у нього реального конфлікту інтересів, який виник в межах реалізації своїх повноважень, щодо прийому, оформлення та видачі паспорта громадянина України.

Зокрема, здійснив розгляд власних документів щодо обміну паспорта старого зразка та видав собі особисто у формі ID-картки.

Відповідно, апеляційний суд скаргу на рішення суду першої інстанції залишив без задоволення, а рішення суду – без змін.

Прокурором внесено подання суб’єкту призначення про проведення службового розслідування з метою виявлення причин та умов, що сприяли вчиненню корупційного або пов'язаного з корупцією правопорушення.

 

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1084