Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.03.2023

В обласній прокуратурі відбулась робоча зустріч з представниками бізнес-асоціацій

У Львівській обласній прокуратурі відбулась зустріч із представниками бізнес-асоціацій. Обговорювали питання захисту суб’єктів господарської та інвестиційної діяльності.

На ній були присутні перший заступник керівника обласної прокуратури Роман Павленко, начальник відділу нагляду за додержанням законів органами БЕБ України обласної прокуратури Сергій Перетятко представники Офісу Генерального прокурора, керівник ТУ БЕБ у Львівській області Віталій Драгунов, а також представники Американської торговельної палати в Україні, Спілки українських підприємців, Європейської Бізнес Асоціації, Ради територіального відділення ВГО «Асоціація платників податків України» області, Комітету з питань правового забезпечення діяльності банків та захисту прав кредиторів Незалежної асоціації банків України, АТ «Кредобанк».

Зустріч проходила під головуванням керівника обласної прокуратури Геннадія Демченка.

Під час зустрічі учасники акцентували увагу на питаннях взаємодії бізнесу з правоохоронними органами, важливості боротьби зі злочинними проявами недоброчесних підприємців. 

«В умовах тривалої широкомасштабної військової агресії рф проти України надважливим залишається питання підвищення рівня довіри з боку бізнесу до державних інституцій, створення передумов для ефективного інвестування в економіку, розвитку доброчесного бізнесу як в умовах воєнного часу, так і після нашої Перемоги», – підкреслив керівник обласної прокуратури.

За результатами зустрічі були підготовлені пропозиції щодо подальшої співпраці бізнес-асоціацій з органами прокуратури, обміну інформацією та оперативного реагування на будь-які прояви безпідставного тиску на бізнес з боку правоохоронних органів регіону.

 

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1212