Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.03.2023

Житель Славська під вартою – підозрюється у продажі марихуани

За процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури викрито та повідомлено про підозру 26-річному чоловіку за фактами незаконного придбання, зберігання та збуту психотропної речовини (ч. 1 ст. 307, ч. 2 ст. 307 КК України).
 
За даними слідства, на території Славської територіальної громади підозрюваний збував марихуану місцевим мешканцям. «Клієнти» домовлялись про покупку через переписку в додатку Месенджер. Після чого покупці скидали гроші на карточку підозрюваному за допомогою терміналів самообслуговування, а сам товар отримували при особистій зустрічі, замаскованим у пачці з-під сигарет.
 
Під час обшуків за місцем проживання фігуранта виявлено та вилучено значну кількість заготовленої для продажу психотропної речовини, розфасованої у зіп-пакети, електронні ваги та інші докази.
 
Наразі підозрюваний знаходиться під вартою.
 
Досудове розслідування здійснюють слідчі Стрийського районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 367