Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.04.2023

Невдале пограбування магазину на Золочівщині – підозрюваний під вартою

За процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури викрито та повідомлено про підозру раніше судимому 41-річному чоловіку за фактом незакінченого замаху на відкрите викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 186 КК України).

За даними слідства, житель Донецької області тимчасово проживав у Золочеві (Львівська область). Чоловік, в стані алкогольного сп’яніння, зайшов в однин із магазинів міста та намагався таємно викрасти виручку з каси.

В магазині біля каси не було продавця, чоловік підійшов і хотів вкрасти гроші, однак був помічений працівником магазину. Однак, на зауваження яке зробила продавчиня він не відреагував, а пройшов повз та відштовхнув жінку. Підозрюваний спробував втекти, проте продавець вчасно зачинила вхідні двері та затримала фігуранта до приїзду працівників поліції.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Золочівського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 182