Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.05.2023

В обласній прокуратурі відбулась спільна нарада до Міжнародного дня захисту дітей

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей в обласній прокуратурі відбулася спільна нарада щодо належної організації діяльності правоохоронних органів, органів державної влади та місцевого самоврядування з питань захисту інтересів дітей та протидії насильству.

В заході взяли участь ювенальні прокурори обласної прокуратури та представники правоохоронних органів та установ області, які входять до системи захисту прав дітей.

День захисту дітей – це нагадування суспільству, а особливо в умовах сьогодення, про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни.

Під час зустрічі учасники обговорили актуальні питання здійснення заходів, спрямованих на дотримання прав і свобод дітей. В тому числі і у кримінальних провадженнях, попередження вчинення правопорушень як неповнолітніми так і щодо них, насамперед внутрішньо переміщених дітей.

Зазначимо, що одним із пріоритетних напрямків діяльності органів прокуратури було і залишається питання захисту прав і свобод дітей. Прокуратура завжди опікується дітьми, які опинилися в складних життєвих ситуаціях чи потрапили у конфлікт із законом.

За результатами наради учасники домовилися про об’єднання спільних зусиль задля подальшої ефективної взаємодії та захисту прав дітей.

 

Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 886