Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2023

Просвітницький захід для учнів школи з нагоди Міжнародного дня захисту прав дітей

1 червня цього року в Сколівському районному суді відбувся просвітницький захід для учнів 9-го класу з нагоди Міжнародного дня захисту прав дітей за участю начальника Сколівського відділу Стрийської окружної прокуратури.

Керівник прокуратури розповів, що кожна дитина має право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. Це свято покликане привернути увагу громадськості і світу до проблем дітей. Турбота про дітей та захист їхніх прав – пріоритет у діяльності  органів прокуратури. Лише в такому випадку вони виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Також школярів ознайомлено з основними правами дитини та гарантіями їх дотримання. Наголошено, що діяльність ювенальних прокурорів зосереджена на неухильному дотриманні чинного законодавства у сфері охорони дитинства.

Крім цього, кожен охочий мав змогу поставити йому запитання пов’язане з професійною діяльністю прокурора та інститутом прокуратури загалом. В кінці заходу прокурор відповів на усі запитання, що цікавили учнів.

 

Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури
кількість переглядів: 200