Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.06.2023

Прославляла «світле минуле» СРСР та стверджувала, що України не буде – мешканці Червоноградщини повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури повідомлено про підозру громадянці України за фактом розпалювання національної ворожнечі та ненависті ( ч.1 ст. 161 КК України).

За даними слідства, жінка в громадському місці умисно розпалювала національну ворожнечу та ненависть до українського народу.

Підозрювана їхала в одній із приміських маршруток, де почала конфлікт із водієм та іншими пасажирами. Вона стверджувала, що «Україна пропаде і її не буде», та нецензурними словами ображала її народ.

Окрім того, жінка прославляла «світле минуле СРСР», зазначаючи що за це треба дякувати москві.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюють слідчі ВП № 2 Червоноградського районного відділу поліції Головного управління Нацполіції у Львівській області, за оперативного супроводу Червоноградського районного відділу Управління СБУ у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 979