Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.06.2023

ДТП із потерпілим – мешканцю Самбірщини винесено вирок

За публічного обвинувачення Самбірської окружної прокуратури визнано 29-річного чоловіка винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, який керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 286-1 КК України).

Вироком суду його засуджено до 1 року позбавлення волі. А також позбавлено права керувати транспортним засобом на 3 роки.

Прокурори в суді довели, що у вересні минулого року засуджений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, керував легковим автомобілем. Чоловік рухався по ґрунтовій дорозі в напрямку до одного із сіл Самбірського району, куди підвозив знайомого.

Водій перевищив допустиму швидкість, не врахував дорожнього покриття та в результаті маневруванні його занесло. Як наслідок автомобіль став некерований, останній не зміг впоратися з керуванням та виїхав за межі проїжджої частини дороги і перекинувся.

В результаті ДТП, пасажир, який їхав разом із засудженим в авто, отримав середньої тяжкості тілесні ушкодження, які призвели до тривалого розладу здоров’я.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 206