Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.06.2023

Зберігав зброю та наркотики у ритуальному бюро – на лаві підсудних уродженець Тернопільщини

Прокурорами Франківської окружної прокуратури міста Львова скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 34-річного чоловіка за фактом незаконного придбання та зберігання бойових припасів, вогнепальної зброї, вибухових речовин, без передбаченого законом дозволу, а також придбання та зберігання без мети збуту наркотичних засобів (ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 309 КК України).

Розслідуванням встановлено, що обвинувачений за місцем своєї роботи та проживання – у ритуальному бюро у м.Львові зберігав наркотичні засоби, зброю, бойові припаси, вибухові речовини.

За результатами проведеного обшуку в похоронному бюро правоохоронцями виявлено та вилучено корпус гранати, пістолет, боєприпаси та канабіс.

Досудове розслідування здійснювали слідчі відділу поліції № 2 Львівського районного управління поліції № 2 Головного управління Національної поліції у Львівській області за оперативного супроводу Управління протидії наркозлочинності у Львівській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури
 

 

кількість переглядів: 223