Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.08.2023

Заступник керівника обласної прокуратури провів семінар: обговорювали проблемні питання застосування норм антикорупційного законодавства

Сьогодні під головуванням заступника керівника Львівської обласної прокуратури Олександра Таргонія пройшов навчально-методичний семінар. Обговорювали актуальні питання реалізації повноважень прокурора під час забезпечення участі у розгляді судами справ про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією.

На заході обговорили питання застосування норм антикорупційного законодавства та Кодексу України про адміністративні правопорушення у практичній діяльності прокурора при забезпеченні обов’язкової участі у розгляді судом справ про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією.

В обговорення взяли участь керівники окружних прокуратур, їх заступники та прокурори, відповідальні за даний напрямок роботи, а також представники обласної прокуратури та Офісу Генерального прокурора.  

У заході також прийняли участь представники НАЗК, Львівського національно університету ім. Івана Франка, а також голова Яворівського районного суду.

 

Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 5855