Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.08.2023

Розбійний напад в одному з підземних переходів Львова – підозрюваному обрали запобіжний захід

За процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури міста Львова повідомлено про підозру неповнолітньому місцевому мешканцю за фактами розбою та закінченого замаху на умисне вбивство (ч. 4 ст. 187, ч. 2 ст. 15 - п. 6 ч. 2 ст.115 КК України).

За даними слідства, у серпні цього року, вночі, в одному з підземних переходів Львова підозрюваний напав на 68-річного чоловіка.

Неповнолітній та потерпілий познайомилися напередодні, в той же день. Згодом між ними трапився конфлікт, в ході якого нападник наніс удари руками по голові та обличчю потерпілого. Внаслідок останніх той впав на землю. Однак, фігурант не зупинився на цьому і почав бити лежачого ногами по всьому тілу.

Вважаючи, що чоловік помер, він заволодів його барсеткою, де були телефон, документи, банківські картки та втік з місця події.

Потерпілого знайшли перехожі під ранок та доправили його в лікарню. Наразі він перебуває у комі.

За клопотанням прокурора, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі відділу поліції №1 ЛРУП №2 Головного управління Національної поліції у Львівській області

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 152