Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.09.2023

Зберігав у бардачку автомобіля понад 200 згортків PVP – підозрюють волинянина

За процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури міста Львова повідомлено про підозру 35-річному волинянину. Йому інкримінують незаконне придбання, зберігання та перевезення особливо небезпечних психотропних речовин з метою збуту (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, підозрюваний зберігав у бардачку автомобіля 209 згортків PVP, з метою подальшого збуту.

Виявлено особливо небезпечну психотропну речовину наступним чином. Транспортний засіб фігуранта було зупинено працівниками Управління патрульної поліції у Львівській області. Він порушив правила дорожнього руху на одній із доріг неподалік Львова. При перевірці особистих документів, що знаходились у бардачку даного автомобіля, виявили згортки з психотропом.

Правоохоронцями вилучено розфасовані психотропні речовини.

Слідчі дії тривають.

Підозрюваний знаходиться під вартою.

Досудове розслідування здійснюється слідчими відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1 Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 151