Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.09.2023

Збройним Силам України передано сигарет на близько 12 млн грн

Під час досудового розслідування за фактом вчинення злочинів у сфері незаконної господарської діяльності на потреби Збройних Сил України передано понад 400 000 пачок сигарет фільтром та без фільтру, які відповідають державним стандартам якості. Їх орієнтовна вартість становить близько 12 млн грн.

Вищезгадані товари вилучені та арештовані в ході проведення обшуків у межах кримінального провадження за фактами незаконного придбання та зберігання з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів, а також незаконного придбання, зберігання, з метою використання при продажі товарів, підроблених марок акцизного податку (ч. 1 ст. 199, ч. 1 ст. 204 КК України).

У подальшому, слідчим суддею у відповідності до вимог ст. 100 КПК України, за участі учасників кримінального провадження, вирішено питання щодо речових доказів. Органу досудового розслідування надано дозвіл у передачі їх на потреби армії.

Тютюнові вироби передано представникам десяти військових частин Збройних Сил України.

Наразі у кримінальному провадженні проведено всі необхідні слідчі дії та закінчено досудове розслідування – скеровано обвинувальний акт до суду.

Досудове розслідування здійснювали детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області.

 

Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури
 
кількість переглядів: 1293