Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.09.2023

Намагався вбити знайомого – на лаві підсудних мешканець Нового Роздолу

За процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт відносно раніше судимого 47-річного мешканця Нового Роздолу. Його обвинувачують у закінченому замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, п. 13, ч. 2 ст. 115 КК України).

Обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Розслідуванням встановлено, що в липні цього року у Новому Роздолі в квартирі місцевий мешканець разом із 41-річним товаришем розпивав алкогольні напої. Під час застілля між чоловіками почався конфлікт, який переріс у бійку. В ході сутички фігурант наніс декілька ударів ножем по тілу потерпілого.

Після чого обвинувачений виніс знайомого в під’їзд скинув його через перила сходової клітки вниз.

Фігурант втік з місця події, вважаючи, що останній помер.

Потерпілого виявила мешканка будинку, яка викликала швидку та поліцію.

Лише завдяки своєчасно наданій медичній допомозі чоловіку вдалось вижити.

Досудове розслідування здійснювали слідчі відділення поліції №2 Стрийського районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури
 
кількість переглядів: 155