Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.09.2023

Кидався на пересічних людей з кухонним ножем – підозрюваному обрано запобіжний захід

За процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури міста Львова повідомлено про підозру раніше судимому 35-річному чоловіку. Йому інкримінують закінчений замах на вбивство та хуліганство (ч. 2 ст. 15 – п. 7, ч. 2 ст.115, ч. 4 ст. 296 КК України).

За даними слідства, у вересні цього року на одній із вулиць Львова , вночі, підозрюваний накинувся на пересічну жінку. Фігурант наніс два удари кухонним ножем в живіт та грудну клітку потерпілої. Після чого втік з місця події, вважаючи, що та померла.

Знайомий, який був разом з потерпілою в той момент викликав швидку допомогу та правоохоронні органи. На даний час жінка перебуває у реанімації.

Однак чоловік на цьому не зупинився. В той же день він накинувся з ножем на іншу жінку, яка проходила повз нього. Він наніс удар тим же ножем в спину і намагався втекти. Проте його затримали перехожі люди, які викликали поліцію та швидку для потерпілої.

За клопотанням прокурора, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Львівського районного управління поліції №1 Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 171