Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.09.2023

Збут наркотиків та психотропів – двох мешканців Самбірщини взяли під варту

За процесуального керівництва Самбірської окружної прокуратури повідомлено про підозру 39-річному та 41-річному чоловікам за фактами незаконного придбання, зберігання та збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).

Наразі підозрювані під вартою.

За даними слідства, в Самбірському районі підозрювані налагодили збут наркотиків та психотропів .

Чоловіки продавали канабіс і PVP місцевим мешканцям. Замовлення приймали по телефону, а товар клієнти отримували при зустрічі і розраховувались готівкою безпосередньо на місці.

Під час обшуків за місцем проживання підозрюваних виявлено та вилучено грошові кошти, мобільні телефони, зіп пакети із речовиною білого кольору та речовиною рослинного походження.

Слідчі дії тривають. Призначено ряд експертиз.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Самбірського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 129