Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.09.2023

Керівник обласної прокуратури провів координаційну нараду з керівниками правоохоронних органів області

Сьогодні, 29 вересня, керівник Львівської обласної прокуратури провів координаційну нараду з керівниками правоохоронних органів області щодо стану протидії злочинності, забезпечення законності і правопорядку в умовах воєнного стану.

Обговорили виконання пріоритетних завдань в умовах сьогодення.

 Геннадій Демченко наголосив, що упродовж поточного року обласною прокуратурою та правоохоронними органами регіону докладено значних зусиль для адекватного реагування на виклики, які визначали суть криміногенної обстановки на території області.

Однак, основна увага правоохоронних органів повинна зосереджуватися на повноті та якості фіксації кримінальних правопорушень, їх ефективному розслідуванні з метою притягнення до відповідальності винних осіб.

Головний, стратегічний пріоритет для всіх правоохоронних органів залишається незмінним – необхідно забезпечити, щоб кожна людина постійно відчувала себе в безпеці і завжди розраховувала на механізми відновлення справедливості, насамперед забезпечення відповідальності країни агресора за воєнні злочини, протидія злочинам проти національної безпеки.

За результатами проведеної координаційної наради її учасники обговорили і розробили спільні заходи для вирішення наявних проблематичних питань.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2073