Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.10.2023

Прокурор провела зустріч для учнів Львівської лінгвістичної гімназії та Львівської середньої загальноосвітньої школи № 54

Ювенальний прокурор Галицької окружної прокуратури міста Львова провела зустріч з учнями 9 класів Львівської лінгвістичної гімназії та Львівської середньої загальноосвітньої школи № 54. Метою бесіди було протидія та попередження вчинення неповнолітніми кримінальних правопорушень, встановлення причин та умов, що їм сприяють.

Прокурор спільно з правоохоронцями розповіли неповнолітнім про негативні наслідки вчинення кримінальних правопорушень. Також учням роз’яснено правила поведінки в навчальних закладах, наслідки пропуску занять без поважних причин, залишення постійного місця проживання, перебування на вулиці у недозволений час, водіння транспортними засобами, вживання алкоголю та тютюну. Говорили і про види відповідальності за ці діяння.

Особлива увага була спрямована на кібербезпеку та використання інтернет-ресурсів.

Крім цього, кожен охочий мав змогу поставити прокурору запитання пов’язане з професійною діяльністю прокурора та інститутом прокуратури загалом.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 131