Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.10.2023

1 млн грн для ЗСУ

За сприяння прокурорів Львівської обласної прокуратури в рамках кримінального провадження на потреби ЗСУ обвинуваченими перераховано 1 млн грн.

Поряд з цим, за позиції сторони обвинувачення підсудним призначено покарання у виді штрафів на суму близько пів мільйона гривень, які сплачено в бюджет держави.

В межах кримінального провадження, оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області встановили, що протягом вересня-грудня 2020 року обвинувачені організували підпільний цех із виробництва тютюнових виробів на території Чернігівської області. Підробки робили під виглядом відомої марки тютюнової компанії, що здійснює свою діяльність в Україні. Готову продукцію сумнівної якості реалізували у Львові.

За публічного обвинувачення прокурорів Львівської обласної прокуратури чотирьох учасників організованої групи визнано винними у незаконному  виготовленні, зберіганні та збуті підакцизних товарів ( ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 28, ч. 1, 2 ст. 204 КК України).

З огляду на добровільне перерахування коштів на рахунок Міністерства оборони України, визнання винуватості, сприянні розкриттю злочину прокурорами було зазначено це як пом’якшуючі обставини.

Спільними зусиллями наближаємо нашу перемогу!

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 960