Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.10.2023

Львів’янину, якого підозрюють у підпалі будинку, – обрано запобіжний захід

За процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури міста Львова повідомлено про підозру 42-річному чоловіку. Йому інкримінують умисне пошкодження чужого майна (ч. 2 ст. 194 КК України).

Наразі чоловік знаходиться під вартою.

За даними слідства, у жовтні цього року в одному із районів Львова підозрюваний підпалив будинок своєї 41-річної дружини.

Напередодні чоловік розпивав алкогольні напої з компанією друзів. Після застілля він повернувся додому, однак жінки там не застав. Фігурант зателефонував їй і між ними виник словесний конфлікт, у ході якого чоловік заявив, що спалить будинок. Він взяв каністру з бензином, облив ним підлогу та підпалив. Внаслідок чого відбулось загорання помешкання. Після скоєного чоловік втік.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Львівського районного управління поліції № 2 Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 109