Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.11.2023

Мешканець Самбірщини проведе 6 років за ґратами

За публічного обвинувачення Самбірської окружної прокуратури 48-річного мешканця Самбірщини засуджено за спричинення легких тілесних ушкоджень, крадіжку та порушення правил адміністративного нагляду (ч. 1 ст. 125, ч. 4 ст. 185, ст. 395 КК України).

Йому призначено покарання у вигляді 6 років позбавлення волі.

Встановлено, що упродовж січня-березня 2023 року у м. Старий Самбір обвинувачений, який вже раніше був неодноразову судимий, вчинив ряд злочинів.

Зокрема, чоловік побив дерев’яною палицею 36-річного місцевого мешканця. Внаслідок чого заподіяв легкі тілесні ушкодження останньому.

Проте на вчиненому він зупинився і за декілька днів викрав гроші з будинку у того ж чоловіка. Підранок, коли всі спали, обвинувачений таємно проник у літню кухню до потерпілого. Обшукавши приміщення, фігурант знайшов близько 10 тис. грн, викрав їх та втік.

Окрім цього, стосовно фігуранта судом був встановлений адміністративний нагляд з певними правилами та обмеженнями. Однак він порушував їх, зокрема, залишав місце свого проживання та не з’являвся до органу поліції для реєстрації.

Вирок суду набирає законної сили після закінчення строку апеляційного оскарження.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Самбірського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

 

Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 102