Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.12.2023

Мешканцець Стрийщини обвинувачується у вбивстві колишньої дружини

За процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 64-річному мешканцю Стрийщини. Його обвинувачують в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України).

Розслідуванням встановлено, що вночі 10 жовтня цього року в одному із сіл Сколівської громади підозрюваний розпивав алкогольні напої зі своєю колишньою дружиною.

Під час застілля між колишнім подружжям почався на конфлікт на ґрунті ревнощів. Чоловік взяв металеву кружку та вдарив нею потерпілу по голові. Після чого почав наносити численні удари ногами у груди та тулуб жінки. Від отриманих травм жінка впала на підлогу та померла.

Через декілька днів донька покійної виявила її труп та викликала поліцію.

Наразі чоловік знаходиться під вартою.

Досудове розслідування здійснювали слідчі відділення поліції №3 Стрийського районного управління поліції Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури
 
кількість переглядів: 89