Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.01.2024

Розбійний напад та вбивство пенсіонерки – справу скеровано до суду

За процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури міста Львова до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 43-річного та 30-річного мешканців Закарпаття за фактом розбою (ч. 4 ст. 187 КК України). Також останньому інкриміновано умисне вбивство з корисливих мотивів (п. 6 ч. 2 ст.115 КК України).

Слідством встановлено, що двоє чоловіків ввечері на території паркової зони одного з навчальних закладів Львова вчинили розбійний напад на пенсіонерку.

Один із нападників завдав жінці численних ударів по голові металевою арматурою, від яких потерпіла втратила свідомість. Після чого обвинувачені відібрали у жінки сумку з продуктами, 700 грн та втекли. За викрадені кошти товариші придбали алкоголь.

Травмовану пенсіонерку виявили перехожі, які і викликали швидку допомогу. Проте, внаслідок отриманих травм, жінка згодом померла у лікарні.

Досудове розслідування здійснювали слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1 Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 479