Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.01.2024

У Львові на одержанні неправомірної вигоди викрито сімейного лікаря

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру сімейному лікарю однієї з міських клінічних лікарень Львова. Йому інкримінують одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднаному з вимаганням такої вигоди (ч. 3 ст. 369-2 КК України).
 
За даними слідства, підозрюваний вимагав від громадянина 1500 доларів США неправомірної вигоди за здійснення впливу на інших лікарів щодо надання фіктивних медичних виписок для призначення групи інвалідності військовозобов’язаному.
 
Вищевказані кошти лікар отримав двома «платежами».
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Головного управління Національної поліції у Львівській області за оперативного супроводу працівників УСР у Львівській області ДСР Національної поліції України та Департаменту військової контррозвідки СБУ України.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 277