Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.01.2024

Займались збутом наркотиків на Самбірщині – підозрюваним обрано запобіжні заходи

За процесуального керівництва Самбірської окружної прокуратури викрито та повідомлено про підозру 43-річному місцевому мешканцю та 52-річному львів’янину. Їм інкримінують незаконне придбання, зберігання та збут наркотичних засобів групою осіб (ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

Чоловікам обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

За даними слідства, у Самбірському районі підозрювані займались збутом таблеток «Субітекс», які містять наркотичний засіб бупренофін.

Для цього львів’янин закупляв та передавав «товар» своєму спільнику через одне із поштових відділень. Після отримання посилки, останній продавав «клієнтам» наркотики при особистій зустрічі.

Чоловіків затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Під час обшуків за місцем проживання підозрюваних виявлено та вилучено нарковмісні таблетки, грошові кошти, банківські картки та телефони.

Слідчі дії тривають, призначено ряд експертиз.

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділення поліції № 1 Самбірського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики 

 

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 78