Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.01.2024

На Стрийщині затримано місцевого мешканця – підозрюється у збуті наркотиків

За процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури повідомлено про підозру 61-річному чоловіку за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту наркотичних засобів (ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, в одному із міст Стрийщини підозрюваний займався збутом наркотиків, а саме таблеток субітекс, які містять в собі наркотичну речовину бупренорфін. Продаж товару здійснював за попередньою домовленістю з клієнтами, безпосередньо за місцем свого проживання.

Правоохоронці затримали фігуранта в порядку ст. 208 КПК України.

Під час обшуків за місцем проживання затриманого виявлено та вилучено таблетки субітексу, мобільні телефони та грошові кошти.

Слідчі дії тривають, призначено ряд експертиз.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному проваджені здійснюють слідчі відділення поліції 2  Стрийського РВП Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури 

кількість переглядів: 62