Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.01.2024

Збут канабісу – мешканця Золочівщини взяли під варту

За процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури повідомлено про підозру 23-річному чоловіку за фактом незаконного придбання, зберігання та збуту наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України).

Наразі чоловік під вартою.

За даними слідства, підозрюваний на території Золочівського району налагодив збут особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу.

Чоловік по телефону домовлявся про продаж забороненого засобу. За «товар» просив наперед повну плату, яку необхідно було скинути на його банківську карту. Після цього призначав зустріч, під час якої передавав наркотики безпосередньо з рук в руки.

Правоохоронці затримали фігуранта в порядку ст. 208 КПК України після збуту чергової «дози» наркотиків.

Під час обшуків за місцем проживання підозрюваного виявлено та вилучено грошові кошти, а також підготовлені для збуту заборонені засоби.

За клопотанням прокурора затриманому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають.

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділу поліції № 1 Золочівського районного відділу поліції Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури
 
кількість переглядів: 63