Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.02.2024

Продавав підроблені перепустки, які надають можливість переміщення у комендантську годину – підозрюють 20-річного чоловіка

За процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури міста Львова 20-річному чоловіку повідомлено про підозру за фактами шахрайства та підроблення документів (ч. 4 ст. 190, ч. 3 ст. 358 КК України).

За даними слідства, мешканець Львівщини створив профіль у соцмережі Instagram, у якому пропонував незаконно купити перепустки, які надають можливість переміщення в умовах комендантської години. За документ просив часткову передоплату на банківську картку. Після цього виготовлену перепустку передавав «клієнтам» через третіх осіб.

Задокументовано 3 епізоди злочинної діяльності чоловіка.

Окрім цього, підозрюваний за гроші підробив тимчасове посвідчення військовозобов’язаному з відміткою про зняття з військового обліку. Вартість такої «послуги» він оцінив у 40 тис. грн.

Його затримали в порядку ст. 208 під час отримання коштів.

Слідчі дії тривають. Встановлюються інші причетні особи.

Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Львівського районного управління поліції №1 Головного управління Нацполіції Львівської області, оперативний супровід – Управління міграційної поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури
кількість переглядів: 417