Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.02.2024

Фіктивна закупівля сміттєвоза за понад пів мільйона гривень – підозрюють директора комунального товариства

За процесуального керівництва прокурорів Червоноградської окружної прокуратури повідомлено про підозру директору комунального підприємства за фактами заволодіння чужим майном та службового підроблення (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

За даними слідства, між одним із комунальних підприємств Червонограда та товариством було укладено договір про закупівлю сміттєвої машини. Однак даний вантажний автомобіль так і не було поставлено суб’єктом господарювання.

Проте, підозрюваний, знаючи про фактичну відсутність сміттєвоза, склав та підписав неправдивий акт приймання-передачі товару до договору.

Внаслідок цього товариству безпідставно перераховано понад 500 тис. грн.

За клопотанням прокурора на майно фігуранта накладено арешт.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Червоноградського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області за оперативного супроводу УСР у Львівській області ДСР Національної поліції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики 

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 530