Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.02.2024

Збував психотропи через Телеграм – повідомлено про підозру львів’янину

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру 25-річному львів’янину за фактом незаконного придбання, зберігання та збуту психотропних речовин (ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, у Львові підозрюваний займався збутом особливо небезпечної психотропної речовини – амфетаміну.

Для цього чоловік у спеціально створеному Telegram-каналі розміщував повідомлення про продаж психотропу. Після отримання замовлення, фігурант особисто розміщував закладки на території міста, фотографував місце розташування та разом із відміткою геолокації надсилав «покупцям».

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України, під час чергового збуту товару.

Під час обшуків за місцем проживання затриманого виявлено та вилучено підготовлені для збуту заборонені речовини, грошові кошти у різних валютах на загальну суму понад 2 млн грн, а також автомобіль.

Наразі затриманий знаходиться під вартою.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Головного управління Національної поліції у Львівській області, оперативний супровід – УБН ГУНП у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури 

кількість переглядів: 225