Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.02.2024

Робили закладки особливо небезпечних психотропів – підозрюють групу осіб

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру двом мешканцям Львівщини. Їм інкримінують незаконне придбання, зберігання, перевезення та збут психотропних речовин в особливо великих розмірах вчинених групою осіб (ч. 2, 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, група осіб займалась збутом психотропів, в тому числі особливо небезпечних, а саме амфетаміну та МДМА.

Підозрювані за місцем проживання фасували заборонені речовини, а потім робили закладки на території Львівської області. Після чого фотографії із відмітками місцезнаходження закладок відправляли своїм «клієнтам».

Фігурантів затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України.

Під час обшуків у затриманих виявлено та вилучено 3 поліетиленові пакети із психотропами загальною вагою понад 3 кг та 120 таблеток МДМА (екстезі), окрім цього електронні ваги, мобільні телефони, а також автомобіль .

Слідчі дії тривають, вирішується питання про призначення ряду експертиз.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції в області, за оперативного супроводу УБН у Львівській області ДБН НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури 

кількість переглядів: 227