Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.03.2024

На Червоноградщині припинено діяльність нелегального грального клубу – судитимуть організовану групу

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно трьох членів організованої групи за фактом незаконної діяльності з організації та проведення азартних ігор (ч. 2 ст. 203-2 КК України).

За даними слідства, підозрювані у Червонограді в орендованому нежитловому приміщенні організували нелегальний покерний клуб.

Для цього вони створили групу у Telegram-каналі, де сповіщали про проведення кеш-ігор на гроші зі стягненням рейку – плати з гравця. Видавали це за турніри зі спортивного покеру.

За результатами проведених обшуків правоохоронцями вилучено покерні столи, гральні карти, кнопки диллера, фішки, телефони, банківські картки, гроші та інші речові докази.

Орієнтовна вартість вилученого, в тому числі готівкових коштів, становить близько 200 тис. грн.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Головного управління Національної поліції у Львівській області, оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 215